Felvettek a "gyárba"!

 2012.04.18. 19:33

ÁÁÁ!
A hét óriási híre következik. És tulajdonképpen az ÉVÉ is.

Felvettek a "gyárba". :)
 
Végül is ez a nevük. Mondjuk így: ötletgyár. Olyan volt, mintha a Marson lennék. Vagy nem tudom hol, de nem a Földön. Ott voltam és nem tudtam felfogni, hogy tényleg velem történnek ilyen dolgok, mint:

- Ülni a "nagy történések" asztalánál: "Szóval, mint már értesültél róla fel akarunk venni" :D
- Tárgyalóból kifelé menet: "Akkor hát üdvözlet közöttünk!" :D
- HR-es csaj belém karolva: "Gyere, gyere, bemutatlak a kollégáidnak!" :D

Szóval végre szakmámban dolgozhatok! El sem hiszem. Meg azt sem, hogy mégis csak van olyan cég, akinek pont én kellek. És ez a cég a Föld nevű bolygón található. Sőt: házunktól negyed óra sétára egy kellemes kis hely, annál több külföldi megrendeléssel. Úgyhogy remélem tudom is majd hozni az elvárt szintet...

A szerződésemet már négyen is átnézzük, hogy korrekt-e benne minden, de eddig úgy tűnik, hogy minden ok. Biztos nehéz lesz, mint állat, de hát minden kezdet nehéz. És most minden nehéz kezdődik is. De végre tényleg elkezdődik! Hétfőn.
Hű.
Ha.
:) ÁÁÁ!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Címkék: történt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása