Bocs, ma nagyon "pihent" vagyok, de szóval:

1. Naaaagy nosztalgia gyermekkorból, bakeliten recseg, vasárnap délután van, a rejtélyes hangzású szereplőket a lemezborítón lévő ákombákom rajzokból próbálod meg vizualizálni. Dehogy tudsz még Lázár Ervin meséjéről.

2. Küldöm minden kedves dologvégzett, mögfáradt olvasómnak a lenti dalt. Lovazzá' ki vidám galoppügetéssel a hülyeségekből, vigyorogj egyet jobbra, vigyorogj egyet balra (kicsit bárgyú fejjel), hagyd, hogy ritmusra lobogjon a hajad és ingatódjon (? van ilyen szó?) a fejed szelíden. Relaxálj.

3. Szeretném e dal szövegét a szakdolgozatom végére beilleszteni mintegy zárásként, hisz csupán egy szögkülönbség van a dal szövege és a dolgozat témája közt. Valamint mellékelni egy foghíjas vigyor képét is nekik, enyhe jelzésértékkel az oldalszámok és az ép ész fordított aránya miatt.

 

Ja és bármi is történjék ne feledd:
"Ha megpihennél hűs árnyékkal hozzád lépked Nagy Zoárd"

Címkék: zenei agytágító

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

IBI 2012.02.10. 12:52:02

háháhááááá :D
Hát azért ez mindent visz. :D
süti beállítások módosítása